SECRET GARDEN
nyheter

Etter 19 år siden og nærmere 5 mill solgte album er det svært hyggelig å kunne fortelle om strålende kritikk og 1. plass på både Itunes og Wimp for Secret Gardens 7.ende album “Just The Two Of Us” (27. desember 2013). 

”Noen av de sterkeste musikalske øyeblikk jeg har opplevd er de hvor Fionnuala og jeg spiller duo – bare vi to på scenen, sier Rolf Løvland. Hvor vi virkelig er i kontakt via musikken. Selv om vi vanligvis har med fullt band sørger vi alltid for å beholde noen øyeblikk for oss selv for virkelig å la musikken, i all sin enkelhet, snakke for seg.

Vi har lenge gått med et ønske om å lage et album utelukkende med duoer. Med ”Just The Two Of Us” fremfører vi musikken som den opprinnelig er laget - nedstrippet og i sin mest intime versjon. Vi er på et vis tilbake til røttene, og det føles veldig riktig, sier Fionnuala Sherry.”

Albumet lå også på topp hos Platekompaniet  i ukene etter utgivelse og det planlegges turné i Norge høsten 2014. Turnéliste vil publiseres i løpet av våren 2014.